Már csak néhány nap van hátra a Bocuse d’Or európai válogatójáig, amelyet Észtország Tallinnban rendeznek meg október 15-16-án.
Az Európai Válogató időpontja először szeptemberre, majd október közepére került át, de végül kétszeri halasztást követően, most napokon belül megrendezésre kerül. A tallinni verseny a járványhelyzetre való tekintettel nem lesz tömegrendezvény, szurkolókat sem fognak beengedni, így valószínűleg ez lesz minden idők legcsendesebb Bocuse d’Ora.
A Bocuse d’Or versenyen a csapatoknak a szokott módon két ételt kell elkészíteniük 5 óra 35 perc alatt. A hústéma a fürjre, a haltéma az afrikai harcsára épül majd. A rendkívüli helyzetre való tekintettel több csapat visszamondta a szereplést, mert helyzetük nem tette lehetővé a lehető legkomolyabb felkészülést. Így október 16-án 17 csapat közül tíz fog továbbjutni a lyoni döntőre.